De Geotrendlines Discord Community is een besloten groep binnen het platform van Discord. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat snel en intuïtief werkt. Dit programma is bereikbaar via uw webbrowser, maar voor de beste ervaring kunt u het ook installeren als een app op uw computer, tablet of smartphone. Op deze pagina leggen we uit hoe u dit platform kunt gebruiken.

Stap 1: Klik hier om Discord te downloaden voor Windows, iOS, Android, Linux of Mac.

Discord voor Windows

Discord voor iPhone

Stap 2: Maak een account aan via de Discord app.

Account aanmaken in Discord

Stap 3: Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord

Stap 4: Als abonnee heeft u een uitnodigingslink ontvangen voor de Geotrendlines Discord Community. Klik op deze link om toegang te krijgen tot de groep. Heeft u geen link van ons ontvangen? Stuur dan een email naar insider@geotrendlines.nl. We helpen u graag op weg.

Stap 5: Als u de link heeft ontvangen en in de Geotrendlines groep bent gekomen ziet u in eerste instantie alleen de categorie welkom. Om toegang te krijgen tot alle categorieën moeten wij eerst controleren of u een abonnement heeft op Geotrendlines Insider of op de Discord community. Daarom zullen wij u via Discord vragen om het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt op Geotrendlines. Als dat gedaan is geven we u toegang tot alle discussiegroepen.

Geotrendlines Discord community

Heeft u nog vragen over Discord?

Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een email naar insider@geotrendlines.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel dit artikel: