Geotrendlines lanceert Discord Community

Geotrendlines lanceert vandaag haar eigen Discord Community, een online platform waar abonnees met het team van Geotrendlines en met elkaar kunnen praten, discussiëren en ideeën kunnen uitwisselen. Niet alleen over geld, goud en geopolitiek, maar ook over financiële economie en financiële markten, de huizenmarkt, cryptomunten en nog veel meer.

Op dit nieuwe platform voorzien we onze abonnees dagelijks van nieuwe informatie. Ook beantwoorden we al uw vragen over beleggen en over het beschermen van uw vermogen. Op onze Discord Community geven we duiding aan ontwikkelingen op de financiële markten. We geven u de kennis die u nodig heeft om de belangrijkste trends te herkennen in een dagelijkse stroom van nieuws. Wij helpen u met een scherpere blik naar het financiële systeem te kijken.

Voordelen van onze Discord Community:

  • Krijg dagelijks updates en commentaren over geld, goud en geopolitiek
  • Ontvang het laatste nieuws uit de financiële markten
  • Stel al uw vragen aan het team van Geotrendlines
  • Leer van ons en van elkaar en kom in contact met gelijkgestemden
  • Deel kennis en help elkaar om betere beleggingsresultaten te behalen
  • Krijg toegang tot de belangrijkste bronnen van het Geotrendlines team

Hoe werkt het?

De Geotrendlines Discord Community is een besloten groep binnen het platform van Discord. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat snel en intuïtief werkt. Dit programma is bereikbaar via uw webbrowser, maar voor de beste ervaring kunt u het ook installeren als een app op uw computer, tablet of smartphone. Klik hier om Discord te downloaden voor Windows, iOS, Android, Linux of Mac.

Hoe kan ik meedoen?

Bent u abonnee van Geotrendlines Insider? Dan sturen wij u per e-mail een link met een uitnodiging waarmee u kunt deelnemen aan deze besloten community. Deze link brengt u naar een pagina waar u een Discord account kunt aanmaken. Zodra uw aanmelding is goedgekeurd krijgt u toegang tot alle onderwerpen en kunt u deelnemen aan de discussies.

Dit nieuwe platform krijgt u er als abonnee gratis bij. Heeft u vragen of heeft u wat hulp nodig bij het installeren van Discord? Neem dan gerust contact met ons op via insider@geotrendlines.nl.

Bent u nog geen abonnee, dan is dit uw kans om lid te worden van onze nieuwe Discord Community. Voor €10 per maand krijgt u volledig toegang tot deze community en kunt u deelnemen aan alle discussies. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen.

Wilt u net als de bestaande abonnees ook toegang tot alle Insider artikelen en het archief van meer dan honderd publicaties? Dan kunt u kiezen voor het abonnement van €25 per maand of €250 per jaar. Bij het jaarabonnement krijgt u ons nieuwe boek Van Goud tot Bitcoin! cadeau.

Klik hier om te abonneren

Over het team van Geotrendlines

Geotrendlines Insider is een initiatief van Frank Knopers, Sander Boon en Eric Mecking. Wij schrijven al jaren over de financiële markten, geldsystemen en edelmetalen, maar ook over nieuwe trends zoals cryptomunten.

drs. Eric Mecking is historicus, schrijver, spreker, en bovenal beursexpert, vermogensadviseur en financieel-economisch analist. Hij heeft zich gespecialiseerd in cyclisch denken en beursanalyses. Hij bekijkt de economie door een historische bril waardoor zijn blikveld veel verder reikt dan die van menig bankier of econoom. Bovendien weet hij, als geen ander het verleden te verbinden met het heden en door te trekken naar de toekomst. Zijn unieke cyclische beleggingssysteem – Trend Tracker – gebruikt hij om te handelen op de financiële markten en om de belangrijkste beursontwikkelingen bij te houden voor Geotrendlines Insider.

drs. Sander Boon is politicoloog. Hij is een gedreven politiek-economisch en monetair analist die verder kijkt en dieper graaft en daardoor vaak verborgen verbanden ontdekt. Hierdoor heeft hij een unieke kijk op sociaal-maatschappelijke, politiek-economische en monetaire trends en ontwikkelingen. Ook werkte Sander mee aan bestsellers Als de dollar valt (2007) en Overleef de kredietcrisis (2009). In 2012 verscheen zijn boek De geldbubbel over ontwikkelingen in het internationale geldsysteem, de banksector en de politieke economie in de afgelopen honderd jaar.

Frank Knopers (MSc) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich naast de aandelenmarkt ook gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem en de goudmarkt. En van daaruit verdiepte hij zich in economische, monetaire en geopolitieke ontwikkelingen.

Print Friendly, PDF & Email
Geotrendlines lanceert Discord Community
Deel dit artikel:
Getagd op:        

Redactie

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking van het team van Geotrendlines Insider.