Frank Knopers (MSc) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Daarvoor kreeg hij in 2014 de Hoofbosch scriptieprijs.

Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich naast de aandelenmarkt ook gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem. En van daaruit verdiepte hij zich in economische, monetaire en geopolitieke ontwikkelingen.

In 2017 richtte Frank samen met Sander Boon Geotrendlines op, een nieuw platform dat de transitie in geld en geopolitiek volgt en de belangrijkste trends beschrijft en analyseert.

Frank heeft jarenlang artikelen en analyses geschreven voor verschillende bedrijven in de goudhandel. Hij was van eind 2011 tot juli 2019 redacteur voor Marketupdate. Ook verzorgt hij al meer dan vijf jaar de wekelijks nieuwsbrieven voor Goudstandaard en Holland Gold.

In 2016 werd hij geïnterviewd door Het Financieele Dagblad en in 2017 voor het programma De Nieuws BV op Radio 1. Ook geeft hij geregeld beschouwingen over de goudmarkt voor De Telegraaf.

Klik hier voor alle artikelen van Frank Knopers

E-mail: frank@geotrendlines.nl

Volg Frank Knopers:

Deel dit artikel: