Belangrijk omslagpunt in beroemde Economic Confidence Model van Martin Armstrong (Deel 1)

Martin Armstrong is een Amerikaan die vanaf 1979 een uniek Economic Confidence Model heeft ontwikkeld, waarmee hij sindsdien vele en vaak zeer nauwkeurige financieel-economische voorspellingen heeft gedaan. Het meest recente grote omslagpunt in zijn model was op 18-19 januari 2020.

In dit artikel gaan we bekijken wie Armstrong is, waarom zijn model zo uniek is en wat zijn model bijvoorbeeld sinds 1987 voorspeld heeft inzake de aandelenbeurzen. Ook zullen we ingaan op de belangrijke vraag wat we kunnen verwachten vanaf dit laatste grote omslagpunt. Mede aan de hand van mijn eigen aandelengrafieken en beleggingsmodel: Trend Tracker.

Verder lezen?

Dit Geotrendlines Insider artikel is uitsluitend bestemd voor abonnees. Wilt u verder lezen? Klik dan hier om te abonneren. Als abonnee kunt u hieronder inloggen.

 Abonneer nu!
Print Friendly, PDF & Email
Belangrijk omslagpunt in beroemde Economic Confidence Model van Martin Armstrong (Deel 1)
Deel dit artikel:
Getagd op:                                                            

Eric Mecking

drs. Eric Mecking is historicus, schrijver, spreker, financieel-economisch analist en adviseur. Hij heeft zich gespecialiseerd in cyclisch denken en beursanalyses. Zijn unieke cyclische beleggingssysteem - Trend Tracker - gebruikt hij om te handelen op de financiële markten en om de belangrijkste beursontwikkelingen bij te houden voor Trendlines Insider.