Waarom Geotrendlines Insider?

Met een abonnement op Geotrendlines Insider wordt u wekelijks via nieuwe artikelen, analyses en updates geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld en in Nederland. In onze artikelen, lezingen en interviews vormt de actualiteit vaak het uitgangspunt. Onze invalshoeken zijn echter tijdloos. Wij bouwen dossiers op waarmee u ontwikkelingen eerder ziet, uw vermogen beter kunt beschermen en zelfs kunt vermeerderen.

Wilt u het weten? Wilt u toegang tot een verzameling van meer dan honderd tijdloze artikelen, die wekelijks wordt aangevuld? Abonneer u op Geotrendlines Insider en word lid van de club!

Welke abonnementen bieden we aan?

We hebben drie verschillende abonnementen. Voor €7 kunt u een week lang het abonnement uitproberen en alle artikelen op Geotrendlines Insider lezen. Voordeliger is het maandabonnement van €25 of een jaarabonnement van €250.

Bij een jaarabonnement krijgt u ook een welkomstcadeau toegestuurd. U kunt kiezen tussen het boek Neutraal Nederland in Oorlogstijd, het e-book Pandemie: Van Spaanse griepvirus tot Coronavirus van Eric Mecking of het boek De Bitcoin Standaard.

Weekabonnement

7 per week
 • Toegang tot alle Insider artikelen
 • Wekelijks opzegbaar

Maandabonnement

25 per maand
 • Toegang tot alle Insider artikelen
 • Maandelijks opzegbaar

Jaarabonnement

250 per jaar
 • Toegang tot alle Insider artikelen
 • Welkomstcadeau
 • Voordeligste abonnement
Beste prijs

Alles over financiële markten, beleggen en geopolitiek

Met een abonnement op Geotrendlines Insider houden we u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkeling op de financiële markten. We behandelen onderwerpen die van invloed kunnen zijn op uw vermogen. Over de volgende onderwerpen schrijven we op Geotrendlines Insider.

 • Financiële markten

 • Centrale banken

 • Edelmetalen

 • Crypto

 • Huizenmarkt

 • Geopolitiek

Ons trackrecord

Het team van Geotrendlines Insider heeft afgelopen jaren op vooruitziende wijze gerapporteerd over een aantal belangrijke economische ontwikkelingen.

 • De trend naar negatieve rente en de grote rol hierbij van eurodollar, repomarkt en staatsleningen (vanaf 2012)

 • Geopolitieke verschuiving richting een multipolaire wereldorde en de internationale rol van goud hierin (sinds 2007)

 • Aanhoudende schulddeflatie als hoofdprobleem voor de mondiale financiële economie (vanaf 2005)

Over ons

Geotrendlines Insider is een initiatief van Frank Knopers, Sander Boon en Eric Mecking. Wij schrijven al jaren over de financiële markten, geldsystemen en edelmetalen, maar ook over nieuwe trends zoals virtuele munten. Frank Knopers schrijft al sinds 2012 over de goudmarkt en de financiële markten voor Goudstandaard en Holland Gold. Sander Boon heeft de afgelopen jaren als onafhankelijk politicoloog al veel onderzoek gedaan naar geld, macht en het monetaire systeem. Hij schreef in 2012 het boek ‘De Geldbubbel’. Eric Mecking is historicus en schrijver van verschillende boeken, waaronder ‘Deflatie in Aantocht’ en ‘Geld, Goud en Zilver’.

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

Sander Boon

drs. Sander Boon is politicoloog. Hij is een gedreven politiek-economisch en monetair analist die verder kijkt en dieper graaft en daardoor vaak verborgen verbanden ontdekt. Hierdoor heeft hij een unieke kijk op sociaal-maatschappelijke, politiek-economische en monetaire trends en ontwikkelingen.

Eric Mecking

drs. Eric Mecking is historicus, schrijver, spreker, financieel-economisch analist en adviseur. Hij heeft zich gespecialiseerd in cyclisch denken en beursanalyses. Zijn unieke cyclische beleggingssysteem – Trend Tracker – gebruikt hij om te handelen op de financiële markten en om de belangrijkste beursontwikkelingen bij te houden voor Geotrendlines Insider.

Wat zeggen abonnees over ons?

Geotrendlines
4.5
Gebaseerd op 6 recensies
powered by Google
Leo De Maere
Leo De Maere
04:23 18 Feb 21
Ben zeer tevreden over de informatie die verschijnt op Trendlines maar ik zou graag iedere keer dat er een nieuw artikel verschijnt een melding krijgen in mijn mailbox nu is dat maar af en toe met veel dank .
Esther Breeuwer
Esther Breeuwer
19:13 17 Feb 21
Geotrendlines is in staat complexe geopolitieke en economische onderwerpen zo te kunnen schrijven dat de leek het kan begrijpen zonder af te doen aan journalistieke/analytische professionaliteit en objectiviteit. Mooi hoe met elk artikel direct op actualiteiten wordt ingegaan om de kritische en vrijdenkende lezer van achtergrondinformatie te voorzien.
Karel Dingemanse
Karel Dingemanse
18:04 17 Feb 21
Een fantastische medium voor wie zijn hedendaagse kennis wilt bijspijkeren en/of wil bijhouden. Er verandert vandaag de dag nogal veel en in een behoorlijk rap tempo. Geotrenlines houd het allemaal voor je bij, ook via Telegram. Ik ben zelf gefascineerd door blockchaintechnologie en de relatie tot de andere (veel oudere) traditionele betaalsystemen. Geotrenlines besteed aan alle systemen aandacht en is naar mijn inziens lekker onafhankelijk. Ze durven kritisch te zijn, het leest prettig en begrijpelijk. Ze staan in ieder geval in mijn nieuwsoverzicht, het rijtje wat ik iedere ochtend even raadpleegt opzoek naar belangrijke zaken.
Will de Best
Will de Best
16:10 17 Feb 21
Het enige dat ik zeer onhandig vind, is dat als ik een mail ontvang met een annoucement voor een verschenen artikel en ik begin met lezen ik halverwege moet inloggen. Dat snap ik omdat ik een betalend lid ben en anderen geen toegang hebben tot het volledige stuk. Maar….Alleen na het inloggen “vergeet” het programma waar ik was gebleven met lezen en kan ik vervolgens overal gaan zoeken welk artikel ik aan het lezen was. Erg onnhandig. Was het nou geopolitiek? Goud?Daar erger ik mij heel erg aan. Een paar keer heb ik het artikel niet snel genoeg meer kunnen opduiken en heb ik opgegeven.
Bekijk alle beoordelingen

 

Heeft u nog vragen?

Vandaag de dag is veel nieuws gratis te lezen, maar echte verdieping en analyse vergt tijd en kennis. Wij gaan verder dan de mainstream media en geven u voorsprong door kennis die u kunt gebruiken om uw vermogen veilig door de volgende crisis te loodsen. Op deze pagina vertellen we u meer over de voordelen van een abonnement op Geotrendlines Insider. Vandaag de dag is veel nieuws gratis te lezen, maar echte verdieping en analyse vergt tijd en kennis. Wij gaan verder dan de mainstream media en geven u voorsprong door kennis die u kunt gebruiken om uw vermogen veilig door de volgende crisis te loodsen. Op deze pagina vertellen we u meer over de voordelen van een abonnement op Trendlines Insider.

We hebben op dit moment één abonnementsvorm, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende periodes.

Doorlopend abonnement: Met een doorlopend abonnement betaalt u €25 per maand via automatische incasso. Dit gaat volledig automatisch, dus u kunt dan net zo lang abonnee blijven als u wilt. U kunt dit abonnement op ieder moment opzeggen.

Kwartaalabonnement: Met een kwartaalabonnement kunt u voor €70 drie maanden lang al onze Insider artikelen lezen. Na het eerste kwartaal wordt het abonnement automatisch verlengd, maar kunt u het abonnement dan ook op ieder gewenst moment stopzetten.

Jaarabonnement: Met een jaarabonnement kunt u voor €250 een jaar lang al onze Insider artikelen lezen. Met dit abonnement bespaart u op jaarbasis €50 ten opzichte van een doorlopend abonnement. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch verlengd, maar kunt u het abonnement dan ook op ieder gewenst moment stopzetten.

Abonneren kan heel eenvoudig via onze website. Op de abonneer pagina vragen we om uw naam en adresgegevens en bieden we de meest gangbare betaalmogelijkheden aan. Zodra we uw registratie en betaling hebben ontvangen maken we een account aan waarmee u kunt inloggen op de website. Indien u een kwartaal- of jaarabonnement neemt sturen we het welkomstcadeau per post naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Daar hoeft u niets voor te doen.

Zodra we de betaling hebben ontvangen sturen we uw inloggegevens door naar het e-mailadres dat u heeft ingevuld bij het abonneren. Het komt wel eens voor dat deze e-mail in de map van ongewenste e-mail terechtkomen. Vergeet daarom niet de map voor ongewenste e-mails te controleren als u na het abonneren nog geen bericht heeft ontvangen. We sturen de accountgegevens handmatig door, dus het kan even duren voordat u bericht van ons krijgt. Dit duurt maximaal één dag.

Als abonnee heeft u de mogelijkheid om Insider artikelen voor eigen gebruik te downloaden en uit te printen. Gebruik daarvoor de groene knop Print Friendly onderaan het artikel. Daarmee opent een nieuw venster waarin u het artikel kunt afdrukken of opslaan als pdf-bestand. Het is niet de bedoeling deze artikelen verder te verspreiden.

Als u ingelogd bent kunt u op de pagina Account klikken om de status van uw abonnement te bekijken. Ook ziet u hier hoe lang uw abonnement nog geldig is.

Heeft u problemen met inloggen of bent u uw inloggegevens kwijtgeraakt? Klik dan op de inlogpagina op de link ‘Lost your password’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen. U krijgt dan een e-mail toegestuurd met daarin een link. Daarmee kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op door te mailen naar insider@geotrendlines.nl. We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

Heeft u een abonnement met automatisch incasso en wilt u het bankrekeningnummer wijzigen? Neem dan contact met ons op via insider@geotrendlines.nl. We helpen u om de betaling over te zetten, zodat u geen dubbele kosten heeft.

Het is mogelijk om uw abonnement om te zetten. Neem daarvoor contact met ons op via insider@geotrendlines.nl.

Indien u heeft gekozen voor een maandabonnement met een automatische incasso kunt u het abonnement op ieder moment weer beëindigen. Dat kan via de website of door een e-mail naar ons te sturen. In het geval van een kwartaal- of jaarabonnement kan dat op ieder moment na de eerste overeengekomen periode (respectievelijk een kwartaal of een jaar na het afsluiten van het abonnement).

Deel dit artikel: